Eva-Nicole Leroux is een Nederlandse Singer-Songwriter en componiste uit Gouda. Ze treedt regelmatig met haar eigen muziek op in grotere en kleinere settings. Daarnaast heeft ze een succesvol Youtube-kanaal waarmee ze haar muziek met de wereld deelt. 

Met haar Nederlandstalige liedjes creëert Eva-Nicole een   dromerige sfeer waarin niets is wat het lijkt. Laat je  meenemen in de uitdagende harmonieën van de piano, terwijl haar prachtige stem jou haar verhaal vertelt. Je kan haar muziek boeken in verschillende formaties, zodat het altijd geschikt is voor jouw podium. 

In 2019 eindigde zij met de Grote Prijs van Nederland tijdens de publieke stemmingsronde op de derde plek als publieksfavoriet in de categorie Singer-Songwriter.

 

Sinds kort schrijft Eva-Nicole Leroux ook liedjes op maat. Met jouw input schrijft ze een liedje voor jouw bruiloft, doopdienst of huwelijksaanzoek. Je ontvangt een mooie cd-waardige versie én de bladmuziek (in het geval van instrumentaal pianonummer) of de songtekst met akkoorden (in het geval van een liedje met piano & zang). Natuurlijk kan je haar ook boeken om het nummer live te komen spelen. Stuur een duidelijke mail met wat jouw wensen zijn en je ontvangt binnen een paar dagen een offerte.    

Eva-Nicole Leroux kan ook muziek leveren voor jouw film of documentaire. Zo schreef zij bijvoorbeeld de muziek voor 'Gezichten van Vrijheid,' een documentaireserie van 'Zapp Echt Gebeurd' van de VPRO.   "Wil je mijn projecten graag steunen?
Maak dan een bedrag over via PayPal,
Tikkie.Me of Crypto. Heel erg bedankt! ♡

Thank_you.png unnamed.pngWhatsApp_Image_2022-02-23_at_19.44.37.jpeg